Jag tog ut dem och tryckte på en knapp som sa att jag ville fortsätta sätta in sedlar.
Agneta Karlsson som driver Agnetas Syhörna i Gnesta använder servicebox regelbundet och tycker det fungerar bra, men skulle också gärna se en insättningsautomat i Gnesta.Sedan räknade maskinen mina pengar.Långt till närmsta bankkontor med kontanthantering.Jag hade förväntat mig en gammal klassisk sedelinmatningsöppning där man matar in sedel för sedel, men istället öppnades ett större fack där jag la hela sedelbunten.Det kan komma att bli fler i framtiden men ingenting är offentligt. .Jag använder inte så mycket kontanter längre och om jag av någon anledning har kontanter så använder jag dem främst när jag handlar.Ganska smidigt tillvägagångsätt, väl vid automaten inledde jag med att föra in kortet och slå min mobile bet no deposit bonus code kod precis som vid uttag.Vi jobbar ju mot ett kontantlöst samhälle och vår uppfattning är att kontanthanteringen minskar totalt.Eftersom ytterligare en bank har stängt och vi har hört att det finns behov av det här i Gnesta så har vi påbörjat en dialog med Bankomat AB i frågan, säger Sabrina Capra Pedersen, projektledare för stopp-Gallerian.Antalet klagomål indikerar heller inte på några större tekniska bekymmer med insättningsautomater.
Jag fick också information om insättningsbegränsningar.
Det närmsta bankkontor med kontanthantering låg inte speciellt nära vare sig min bostad eller jobb så jag tänkte att jag skulle testa en insättningsautomat.Jag började med att ringa min bank och be om instruktioner.Kan bli fler snart, det finns för närvarande omkring 260 insättningsautomater i Sverige.Generellt ska det vara över 15 000 personer på orten poker club malmö för att det ska vara motiverat men det kan finnas andra saker som påverkar och vi har ett tätt samarbete med bankerna så om det finns behov får vi reda på det, säger Johanna Holst.Det är relativt många här som betalar kontant, även om jag försöker få folk att betala med kort, säger hon.Visa och Mastercard koppling (de har dock ett väl utbyggt nationellt system med egna bankkort och uttagsautomater).Sammanfattning, själv upplevde jag inga större problem trots att maskinen initialt inte ville acceptera alla mina sedlar.De sa att jag endast behövde ta med mitt bankkort och slå min kod precis som vid uttag så skulle jag kunna sätta in pengarna.Något klagomål handlar om att en konsument som använt automaterna ganska intensivt fick sina möjligheter begränsade, troligen pga av penningtvättsskäl, samt ett klagomål om att insättningarna inte noterades direkt på kontot vilket orsakat en övertrassering då Konsumenten betalat en faktura precis efter insättningen.De har fått ett förslag av oss och nu ligger bollen hos dem, och det är ju en fråga om byggnation, logistik och säkerhet, men vi hoppas på det här, det är en bra service, säger Sabrina Capra Pedersen.Läs och behandling av cookies och personupplysningar.På Swedbanks kontor i Gnesta är man tveksam till behovet av en insättningsautomat.